Studiegången

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Studiegången, Göteborg

Hyra:

1500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Fin lgh uthyres vid event, Gothia, Bruce mfl
Hej,

Då jag och min fru har fått lägenhet i Stockholm och den överlappar en månad med lgh här i Göteborg så hyr vi nu ut vår fina lägenhet på 60 m2 till er som behöver någonstans att bo en kortare tid i sommar, exempelvis vid midsommar, Bruce Springsteen, Gothia Cup, Partille Cup eller andra event i Göteborg, dock inte senare än 31/7.

Lägenheten ligger i Östra centrum med buss 17 som tar dig in till stan på drygt en kvart (stombuss som går typ var 5e minut) eller spårvagnar en liten promenad bort som går direkt till Ullevi, Korsvägen (Liseberg) och andra delar av stan.

Precis utanför lägenheten finns en Willy's matbutik med bra priser och öppettider (samt större butiker några minuter bort). Lägenheten ligger ett stenkast ifrån Skatås som har alla möjliga fritidsaktiviteter (fotbollsplaner, motionsspår, discgolf, volleyboll, bad). Perfekt för er som vill vara nära stan men samtidigt kunna ha lite lugnt/nära natur.

Lägenheten är stor och vi har en skön bäddsoffa och flera madrasser men är ni fler kan vi även ha kvar en stor dubbelsäng (180 cm). Går att lösa säkert 5-6 sovplatser om ni är en hel familj! Kontakta oss så hittar vi något som funkar för er. Utöver det finns det naturligtvis ett komplett kök med kyl+frys, ugn/spis, mikro, brödrost etc samt TV med playstation, Apple TV (med Netflix), Chromecast, elpiano m.m. Det finns även en stor, trallad balkong med sol från 12 till solnedgång!

Fler bilder på lägenheten hittar ni här: https://drive.google.com/open?id=0B2a_Bq-6YwQ1aWZn R1otZEpUWmc , hör av er om ni vill ha fler eller undrar något!

Vi hyr helst ut till en familj eller ett par men skicka ett mejl med en presentation så hör vi av oss. Pris är också flexibelt beroende på hur länge ni stannar men vi har tänkt oss ca 1 500 kr/natt. Billigt med tanke på hur många som kan bo här!

Hoppas vi hörs!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg