Taklöksvägen 4

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Taklöksvägen 4, Göteborg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Inneboende el veckopendlare sökes
Hej hej!!

Mitt namn är Andreas. Jag söker någon som är intresserad av att bo som inneboende hos mig.
Om du är student, nyinflyttad el veckopendlare, det spelar ingen roll.

Möjligheterna finns att flytta in hos mig, så snart som möjligt under januari och kunna bo i lgh tills vidare. Jag har haft inneboende hos mig 2 tillfällen, först en tjej i 1 år och nu en kille som varit inneboende hos mig i drygt 2 år, så kör på igen. =)

Om du är en kille/tjej som utöver studierna/arbete är social, spontan/flexibel och tycker det kan vara/är trevligt att laga ihop en smarrig måltid el bara sitta och konversera, så tveka inte att höra av dig! =)

Området jag bor i heter Hildedal (Hisingen) och är väldigt fint/lugnt. Bostäderna byggdes -2009. Det är 5 min gångväg till buss, som tar dig in till stan, bl.a Centralen som också heter (Nils Ericson Terminalen), Nordstan (shoppingcenter). Tar bara 8-10 min. Om man tycker om att promenera, tar det 35 min att ta sig till stan. Det är nära till träningsmöjligheter, som tar 10 min att promenera från mig till (Nordic Wellness) Affärer som finns nära mig är: Lidl, Coop, Willys

Rummet som jag hyr ut, i min lgh på 80 Kvm är 9 Kvm. Det kan hyras möblerat el omöblerat. Är du veckopendlare så är det ju perfekt med möblerat rum. Självklart har du tillgång till ALLT som om den vore din egen =). Det finns möjlighet till plats i min klädkammare. I hyran, som är på 5000:- är allt inkluderat: El, Internet (fiber på 100 upp och 100 ner & Wifi), Tv-licens, värme, cykelparkering, ja rubbet! Du får även tillgång till tvättmaskin/torktumlare när du vill, på dygnet. Samt ett fullutrustat kök och vardagsrum. Jag har ett stort utbud på film/media om du har intresse för det. Bara kul om du gillar film! (Projektor, PS4, Ljudsystem) Sedan har jag även begränsad yta i mitt förråd om du vill ha ngt litet där, en trappa ner.
OBS! Den svarta expedithyllan på bilden, på ditt rum finns EJ kvar längre!

Tar 1 månads deposition. Undrar du över ngt så tveka inte att höra av dig till mig. Möjligheter till att komma och titta går bra.

Nå mig på: 076-2035232

Bifogar bilder på lgh och mig själv, hur det ser ut och vem du ska dela lgh med! =)

Hoppas vi hörs!

Med vänlig hälsning
/Andreas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg