Teleskopgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Teleskopgatan, Göteborg


Hyra:

2750 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum i lägenhet
Hej!
Jag undrar om någon där ute vill hyra ett rum i Göteborg i ca två månader? Från 18:e september - 19:e november. Inflyttning kan ske tidigare, från den 8:e sep.

Rummet är ca 2,5 x 4 m stort och är möblerat med en säng, byrå, skrivbord och bokhylla. En del möbler kan tas bort om det önskas.
Lägenheten är en stor 3a på 70 kvm som är ombyggd till en 4a. Du kommer dela lägenheten med den underbara person som bor där och hens ca 80 krukväxter. I huset finns gemensam tvättstuga, bastu, freeshop, matsal, gästrum och verkstad.

Huset ligger i Bergsjön och närmsta hållplats är Teleskopgatan. Det tar ca 25 min med vagnen in till centralen och närmsta mataffär är en hållplats bort eller ca 10 min gångväg. Huset ligger väldigt nära ett grönområde där en kan få lite naturupplevelser eller ta en springtur.

Önskvärt är om du är vegetarian och rökfri. Huset är ett stort kollektiv där vi förvaltar huset tillsammans så det är ett plus om du har intresse för kollektivboende. Kolla in www.stacken.org om du är nyfiken kring huset som kollektiv.

Hör av dig till mig om du är intresserad!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg