Tredje Långgatan 40

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tredje Långgatan 40, Göteborg


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Trea i Linné
Vi hyr ut vår fina 3:a i Linné under perioden 10 juli- 15 augusti, alternativt under Partille Cup,
4-9 juli, och under Gothia Cup, 17-23 juli. Datumen är flexibla, så om det passar er bättre med annat ankomst-/ utresedatum är det inga problem att lösa :).

På bilden ser lägenheten ut som en tvåa. Vi har byggt om lägenheten så det nu finns en vägg mellan köket och det som tidigare var matsal, så att det nu finns två sovrum totalt.

Lägenheten kommer att vara fullt utrustad. I lägenheten finns
en 160cm säng och en 80 cm säng. Vi kan även fixa en extra madrass vid behov. Tag med egna sängkläder och handdukar. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten.

Från lägenheten tar det ca 15 minuter till heden. Spårvagn och buss går 1 min gångavstånd från lägenheten och det finns många vagnar att välja mellan. Från lägenheten tar det under 5 min att gå till Järntorget, vilket är en knutpunkt för ännu fler spårvagnar och bussar. Även ett hemköp och ett netto finns 1 min gångavstånd bort.

Lägenheten ligger på Tredje långgatan, som är en gata med många trevliga restauranger och barer. Gatan ligger dessutom bredvid Andra långgatan som är Göteborgs främsta bargata. Lägenheten är belägen in mot en innergård, så även om den ligger mycket centralt så störs vi aldrig av stadens brus när vi är hemma. Det tar 10 minuter att gå till slottsskogen.

Väluppfostrade husdjur går bra att ha med, så länge
de inte förstör, och röker gör man på balkongen eller utomhus vid
behov.

Hela perioden: 10.000
Gothia Cup:6.000
Partille Cup: 4.500

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg