Tredjedalsgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tredjedalsgatan, Göteborg


Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i 3a under sommaren
Under sommaren ska jag arbeta på annan ort så hyr ut mitt rum i en 3a. Hyrestiden är från 26 juni till 19 augusti. Datum nån dag hit eller dit kan EV lösas. Rummet är ca 13m2 och är möblerat med säng, garderober, skrivbord/byrå. På köpet får du min underbara vän René som har det andra rummet. Övriga utrymmen delas, såsom vardagsrum och kök, ett stort badrum och en mindre toalett. Lägenheten är fullt möblerad med allt som kan behövas. Vi har även uteplats med eftermiddagssol som vi delar med familjen som bor över oss.
Vi söker en skötsam, lättsam person, helst en tjej och gärna i åldern någonstans runt 25-35. Vi gillar djur men vi söker främst någon utan husdjur. Lägenheten är en del av en villa och ligger 2 min från busshållplats som tar dig till eketrägatan på 5 min om man inte vill gå ca 10 min som det tar dit. Det tar ca 15 min in till brunnsparken från eketrägatan.
Hyran för hela perioden är 11000, då ingår el, värme, vatten internet, tvkanaler, försäkring osv så inga kostnader tillkommer. En deposition på 5000 betalas vid kontraktskrivning och återfås vid hyrestidens slut.
Hör av dig via mail vid intresse eller frågor:)
Ha det gött / Jessica och René


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg