Tillbaka till lägenhetsannonser i Göteborg

Två vänner söker bostad
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Minsta antal rum

3 rum & kök


Maxhyra

11000 kr


Lägenheten söks av: Vänner
Hejsan!

Vi heter Elin och Hugo och är två glada 20-åringar från Säffle respektive Borås. Vi har precis gått klart ett år på Musikteaterskolan i Bjärnum, Skåne, där vi lärde känna varandra. Vi har under året blivit nära vänner, och nu har båda två lyckligtvis blivit antagna till Balettakademiens treåriga musikalutbildning med start i augusti. Därför söker vi nu gemensamt efter lägenhet/rum och är tacksamma för all hjälp vi kan få.

VI SÖKER:
Vi söker en större tvåa eller en trea där vi kan bo tillsammans, alternativt två rum i en delad lägenhet/kollektiv. Vi söker även separat, så ettor är också av intresse. Gärna i områden där spårvagnsanknytningar är flexibla, men allt är givetvis av intresse.

OM OSS:
Vi är två glada, sprudlande och ansvarstagande ungdomar som tidigare nämnt ska börja studera musikal på balettakademin. Det är det mesta vi ägnar oss åt, och vi kommer spendera mycket tid i skolan. Utöver sång, dans och teater gillar vi att umgås med vänner, laga mat, måla, spela sällskapsspel, och äta långa bruncher. Vi är lugna, skötsamma, samt helt rök- och djurfria. Vi har båda ordnad ekonomi, och har inga betalningsanmärkningar. Vi har båda goda referenser om det skulle vara av intresse. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få och allt är av intresse.

Vi ser fram emot att göra Göteborg till vårt hem, det ska bli Göte-trevligt. ;—)

Hör av er på PM eller via mailen: elin.werling@me.com & hugo.mellstedt@live.se

Tusen tack på förhand!
/ Elin Werling och Hugo Mellstedt

Inlagd av Hugo

Maila annonsören