Tyghusvägen 8

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tyghusvägen 8, Göteborg


Hyra:

5900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Fräsch 2:a nära centrala Göteborg
Vi söker 1-2 trevliga och lugna personer som under sommaren (22/6-10/8) kan tänka sig att hyra vår fräscha. Datumen är eventuellt lite flexibla och vi ser gärna att ni hyr lägenheten så länge som möjligt. Lägenheten har en yta på 42 kvadratmeter, ligger på 4e våningen och är inredd med allt som behövs för ett boende här, det finns allt från tallrikar till stekpannor och kastruller.

Lägenheten ligger cirka 50-100 meter bort från närmsta spårvagnshållplats och det tar cirka 14 minuter till stadens mitt (avenyn) och 24 minuter till Chalmers och Sahlgrenska.

Eftersom detta är en SGS-lägenhet måste du som hyr lägenheten ha intyg på att du i sommar kommer att studera, arbeta eller utföra någon form av praktik i Göteborg. Du måste även kunna skriva på ett kontrakt som SGS har skapat, få det godkänt, och även vara djur- och rökfri.

Parkeringsplats: Ja
Hiss: Ja
Diskmaskin: Nej
Gym: Ja
Tv-rum: Ja
Matsalsrum: Ja
Gemensamhetslokal: Ja
Internet: Ja
Biljardhall: Ja
Beachvolleybollplan: Ja
Balkong: Nej
Gemensamma balkonger: Ja

Om detta låter intressant, får ni gärna skicka ett meddelande/mejl till oss där ni berättar lite om er själva och varför ni är intresserade av att hyra lägenheten. Flera bilder kan skickas vid intresse.

Pristet ligger på 5900kr i månaden + el.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg