Utlandagatan 4

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Utlandagatan 4, Göteborg


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Fin 2:a i Göteborgs innerstad uthyres
Mitt i centrala Göteborg, nedre Johanneberg för att vara exakt är denna pärla till lägenhet belägen. Det är en 2:a på 45 kvm med ekparkett i hela lägenheten samt helkaklat badrum. Vita väggar, vitt tak, vita luckor i köket bidrar till ett behagligt ljus i hela lägenheten. Fönster åt båda håll vilket än mer bidrar till den rymliga och ljusa känslan.

Läget är en utav Göteborgs allra bästa. Ett stenkast från Korsvägen. Precis utanför porten ligger busshållplatsen Utlandagatan där linje 52 går varje 10:e minut, i princip dygnet runt, alla dagar, vilken tar dig genom hela Göteborgs innerstad. Willys mataffär ligger 30 sekunder från porten (du ser affären från fönstret) som har öppet alla dagar till 21.00. Närhet till Mossens idrottsplats där det finns gott om motionsslingor i grönområde, finns även tillgång till gym, fotbollsplan, tennisplaner etc för den aktive. Näckrosdammen ligger inom 5 minuters promenad vilket kan beskrivas som en oas mitt i staden där det är populärt att sola och vila. Ett stenkast från Avenyn.

Trots det mycket centrala läget på lägenheten är det ett väldigt lugnt område med lite trafik. Med andra ord går det knappt att hitta ett bättre läge i Göteborg. Hyr ut lägenheten på grund av flytt till Stockholm.

Perioden för uthyrningen är 10/8-17/1 till en början med mycket stor möjlighet till förlängning för en lång tid framöver om så önskas. Kräver en halv månads deposition som givetvis betalas tillbaka vid kontraktsslut. Lägenheten hyrs ut möblerad eller omöblerad, bestäms av hyregästen/erna.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg