Vaniljgatan 14

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vaniljgatan 14, Göteborg


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

73 m2


Beskrivning

Inneboende sökes
Söker en/två personer som vill dela lägenhet med mig. Lägenheten är en 3:a på ca 73 kvm, bottenvåning och ligger i Angered.

Det tar bara 2 minuter att gå till den närmaste butiken, restaurangen, pizzerian och apotek. Det tar även 2 minuter till busshållplatsen.
I området finns fina motions och promenadspår. Med en intilliggande sjö,(Surtesjön). Det tar 10 minuter att gå dit och till Centralstationen tar det 40 minuter med buss och spårvagn.

Hyran är 4000 kr/mån och i den ingår möbler, el, vatten och bredband.För dig som har bil finns det en möjlighet att hyra en plats för 300kr/mån.

Jag söker en skötsam hyresgäst som ej har några betalningsanmärkningar eller prick i brottsregistret. Inget krav på fast anställning, men du/ni skall kunna stryka att du/ni kan betala hyran.

Jag kommer enbart att vara i lägenheten dagtid mån-fre, dvs jag kommer inte att sova där. Jag har gjort om en klädkammare till ett kontor där jag har mina papper och pratar med mina företagskunder i.

Inflyttning kan ske tidigast 20 maj. Hör gärna av er vid intresse eller funderingar. Jag svarar på telefon men föredrar mailkontakt.

Rabih 0727-222222


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg