Vårmånadsgatan 9

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vårmånadsgatan 9, Göteborg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

31 m2


Beskrivning

Mysig lägenhet uthyres
(Obs. Så länge den här annonsen är uppe på blocket, är lägenheten ännu inte uthyrd och det är följaktligen ännu fritt fram att skriva. )

Hej!

Jag behöver hyra ut min lägenhet i Kortedala då jag på grund av mitt arbete inte kan bo där under en period.

Den uthyres i början av nästa månad, från och med första april 2016, och i ett år, tills vidare. Om allt fungerar bra kan hyrestiden förlängas. :-)

Det är en mysig rökfri, djurfri, sparsamt möblerad lägenhet på Vårmånadsgatan som är 30,5 kvadratmeter. Jag befinner mig i nuläget inte i Göteborg, så har dessvärre inte möjlighet att ta fler bilder. Men, sedan dessa foton togs, har i varje fall alla fönster och fönsterkarmar bytts ut och är numera helt nya. Snyggt nyrenoverat kök, dusch samt toa. Nära till Ica-butik och spårvagnsförbindelse. Spårvagn 11, 7 och 6 tar dig enkelt in till centrum på 15-20 min. Hyra 5000:- inkl vatten och värme samt internet. Hushållsel-kostnad tillkommer. En månadshyra deposition. Garderoben i hallen har spegeldörr och är stor och rymlig. Lägenheten har utsikt mot en lummig liten stig, i ett annars mycket tyst område. Mycket lugna grannar.

Jag söker en lugn hyresgäst, med stabil ekonomi som kommer att ta hand om min lägenhet. Skriv några kärnfulla rader om dig själv och vad du sysslar med, din livssituation o.s.v.

På förekommen anledning:
Lägenheten är en etta, och jag vill således att endast en person bor där, inga par. Samt: Inga massmail som inte läst annonsen. Om jag inte svarar på första mailet, så hjälper det inte att skicka fler. Alltför fåordiga eller gravt felstavade mail, kommer inte heller beaktas. Med andra ord: Endast seriösa svar tack.

Maila till mig om du har några ytterligare frågor. Du får väldigt gärna komma kolla :-) Visning sker snarast... Det är en bostadsrätt så du kommer behöva bli godkänd av bostadsföreningen också. Allt sker skriftligt via avtal, även vid en eventuell förlängning av hyrestiden.

Med vänlig hälsning/
Omid

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg