värmegatan22

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: värmegatan22, Göteborg


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

1 rum i en 3a i "farliga" biakop uthyrs
Hej :)
jag har ett rum i min trea ledig o kan hyras ut omgående till rätt person. lägenheten ligger i värmegatan/ hållplatsen heter mildvädersgatan som tar max 20m in till stan med 3 vagnar som passerar förbi regelbundet. med max 5m promenad så befinner man torget där har man allt möjligt! allt ifrån willys, vs, apotek till gym osv.
börjar med att det spelar ingen roll för min del vad du har för bakgrund, kön, ell om du e vegan, bi homo ell vad man kan nu vara. ALLA E LIKA SÅ ENKELT E DET!
min hyra ligger på typ 5500 men med tv, el , gas , internet o försäkring så e vi upp i typ 7 lax. rättvisa som gäller för min del så det blir varsin 3500kr o inget i min ficka!
rummet kan hyras ut snart om personkemin funkar. vi har egna sovrum o delar vardagsrummet, köket, toa, badrummet o balkongen. som sagt jag sköter alla räkningar så det enda du behöver tänka på e din mat osv .
jag e 26åring livsnjutare som jobbar kvällar o helger som spårvagnförare. fritiden e nog mest med familjen, vänner o träningen.
vem söker jag? absolut ingen partner ! tanken med att hyra ut rummet e mest för att hjälpa folk som behöver bostad o har mer liv i lyan!
söker en skötsam person. ålder ska det helst vara (18-34).
inga drogar tack så vi kan ha tillit för varandra.
har råd att betala hyran o en månads deposition skall betalas när man flyttar in.
hör gärna av er vid intresse o skriv lite om er o bifoga ett foto o ev lämna ett nr så hör jag av mig så fort jag kan så bokar vi visning o tar en kopp kaffe o se om det klickar.
mvh Barre

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg