Västra Stillestorpsgatan 23

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Stillestorpsgatan 23, Göteborg


Hyra:

5800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Central 2:a uthyres till veckopendlare
Hej,

Jag söker dig som kommer veckopendla till Göteborg under våren. Lägenheten kommer vara tillgänglig från söndag kväll till fredag eftermiddag. Själv bor jag i lägenheten i Göteborg under helger och arbetar i Ulricehamn mån-fre.

Lägenheten är mycket välplanerad med rymligt kök, vardagsrum och sovrum, samt en stor inglasad balkong. Det finns också tillgång till klädkammare. Den är belägen högst upp på våning 10 med mycket fin utsikt över Hisingen.

För att du ska känna dig riktigt hemma har jag valt att låta dig som hyresgäst ha sovrummet helt för dig själv. I rummet finns en 120-säng, garderob och skrivbord. Du får nyckeln till detta rum och du har möjlighet att förvara dina ägodelar där över helgen. Du har självklart fri tillgång även till resten av lägenheten. Själv sover jag i en säng i vardagsrummet under helger.

I hyran på 5800 kr/mån ingår allt, dvs:
* Fullt möblerad
* Värme, elektricitet, bredband (100/100), hemförsäkring
* Tvättmaskin och diskmaskin i lägenhet

I närheten ligger Wieselgrensplatsen varifrån man tar sig in till centrum på 6 min med spårvagn eller ca 10 min med cykel. På Wieselgrensplatsen finns också två stora matbutiker, caféer och restauranger. Lägenheten ligger också alldeles bredvid Ramberget och Keillers Park med fantastisk utsikt över hela staden.

Jag kommer hyra ut lägenheten från och med januari och fram till och med juli, med eventuell möjlighet till förlängning. Du betalar en månadshyra i deposition som du får tillbaka vid utflyttning.

Om det låter intressant så skriv några rader om dig själv och skicka ett mail!

Vänligen,
Olof

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg