Verktumsgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Verktumsgatan, Göteborg


Hyra:

6600 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

1:a i Högsbo uthyres under minst ett år
Jag har flyttat in hos min flickvän så kommer att hyra ut min 28m2 lya i Högsbo. Ingår gör trådlöst bredband (100mbit), el, värme och vatten. Tv-avgiften får du/ni betala själva, de blir tydligen lite griniga i Kiruna annars. Köket är totalrenoverat sen årsskiftet med mycket bra förutsättningar för de som gillar att laga god mat. Snabb spishäll, kombi varmluft/micro och diskmaskin, bland annat. Uthyrningen sker möblerat vilket inkluderar 120cm säng, TV, lite basic möbler samt lite praktisk garderobinredning. Cykelförråd finns. Bra tvättstuga.

Lägenheten ligger med 1min avstånd till busshållplats, 7min till spårvagnshållplats (Lantmilsgatan), 10min cykel till Linné (10min till Järntorget om man blåser på med lite medvind) och 15min till havet. Ett stenkast "on steroids" över vägen har vi lummiga Änggårdsbergen. Jag skulle alltså beskriva detta som själva hjärtat i Göteborg.

Uthyrningstiden är ett år till att börja med, men det troliga är att förlängning kommer att vara aktuellt om intresse finns. Intresse för detta premieras.

Hyran är satt i enlighet med lagen om uthyrning av egen bostad och är baserad på bostadens nuvarande marknadsvärde och driftkostnader. Detta innebär att hyran kan komma att förändras. En månads deposition samt förskottshyra är det som gäller.

Kriterier för dig som hyresgäst:
Rök- och djurfri
Fast inkomst
Arbets- eller inkomstintyg
Goda boendereferenser
Inga betalningsanmärkningar
Intyg på egen hemförsäkring (vid kontraktskrivning/inflyttning)

Om du är intresserad, skicka ett mejl, berätta om varför du söker och lite sådant samt bifoga ovan nämnda bilagor.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg