Vintervädergatan 21

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vintervädergatan 21, Göteborg


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

89 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 4:a + balkong uthyres tillsvidare
Vår mycket fina, fräscha, rymliga lägenhet som ligger vid Biskopsgården ligger nu tillgängligt för att hyras ut! Har 4 rok, ett kök, en toalett, en balkong och befinner sig i (första, dock med granne under) andra våningen. Hela lägenheten har nyligen blivit renoverade och ligger fortfarande under renovering vid tillfället. Alla tre sovrum, salong, en stor hall, en liten hall och kökets golv har renoverats. Dessutom finns det en hiss och förvaringsplats nere i källaren! Lägenheten har även en gemensam (föreningens) tvättstuga nedervåningen som man kan boka tid för tvätt. Inte minst har alla väggar i lägenheten (förutom toaletten) reparerats. Helt ny kök ska stå redo vid inflyttningen! Lägenheten hyrs ut delvis möblerad och håller en mycket hög standard. Soliga rum under sommaren, vilket gör den mysig.

Lägenheten ligger vid en barnvänlig plats, med goda och snälla grannar! Affärer, restauranger, lekplatser, dagis och service är närbelägen med goda kommunikationer. Tar inte mer än 20min in till city. Spårvagnar nära till hands vid Friskväderstorget. Dessutom finns en vacker natur här i Biskopsgården.

Söker efter skötsamma hyresgäster, med god och stabil ekonomi. Lägenheten har varit djur/rökfri och vi vill att den kvarblir på de viset. Rimlig desposition krävs vid inflyttning och även hälften av hyran i september månad efter att kontraktförslagen är påskriven. Uppsägningstiden är 3 månader som vanligt. Allt för att du som hyresgäst och jag som uthyrare ska känna oss säkra. Parkering finns tillgängligt, men det är något man själv får ta ansvaret att reservera en plats och stå för den extra avgiften själv.

Helt ny lägenhet som ska stå nyrenoverad runt den 20 september. Flytta in och njut! Vid intresse kontakta mig via sms och skriv mer om dig själv. Och jag hör av mig för visning av lägenheten och vidare diskussioner.

Tillträde: den 2016-09-25
Uthyrning: ca 18 mån
Hyra: 15 000kr/mån (kan diskuteras) i detta ingår avgifter, värme och kallvatten
Rimlig disposition kommer krävas vid inflyttning och betalning av hälften av hyran av september månad.

Vi hörs!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg