Virveltorget 6

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Virveltorget 6, Göteborg
Hyrdes ut: 2016-03-10


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

I hjärtat av Hisingen med ett läge som erbjuder närhet till det mesta: rofylld natur och stadens puls finner du denna nyproducerade trea på 79 kvm med modern planlösning och genomgående smakfulla färg- och materialval. Stor balkong i söderläge!

Ett stenkast från huset finner du Ramberget och Keillers Park. I parkens fridfulla atmosfär finns promenadstigar, bänkar och en av Göteborgs mest storslagna utsikter där du en klar dag ser ända till Vinga. På andra sidan Ramberget breder Lindholmen ut sig och inte långt därifrån sträcker sig Eriksberg och Sannegårdshamnen längs med Göta Älv. Här förenas natur och stad: älven möter restauranger, butiker och kaféer. Här ligger även Eriksbergs Köpcenter där du hittar det mesta du behöver. Om du vill ta dig till stadens puls är du med spårvagn inom loppet av dryga 7 minuter inne i centrala stan.
En kort promenad från huset ligger Vågmästarplatsen och Kville Saluhall som lockar med de bästa delikatesserna från världens alla hörn. Runt hörnet ligger Backaplan där det inom de närmaste åren planeras nya bostäder samt ett nytt och modernt köpcenter.

Adress: Virveltorget 6 - Göteborg
Boendeform: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 79 m²
Våning: 3 av 6 hiss finns
Rum: 3 rok
Byggår: 2015-2016
Hyra: 18000 kr / mån
I avgiften ingår värme, vatten samt Telia-Triple Play (Digital-tv, Internet & IP-telefoni)
Parkering: Det finns möjlighet att hyra en av föreningens 20 parkeringsplatser i garage. Hyra för parkeringsplats tillkommer med 1125 sek.
Lokaltrafik: Ca 100 m från lägenheten finns Wieselgrensplatsens hållplats med tillgång till lokaltrafik och linjerna 5, 6, 10, 13, 25 och 31.
Ommöblerad lägenhet
Uthyres omgående, i ett år med möjlighet till förlängning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg