Virvelvindsgatan 10D

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Virvelvindsgatan 10D, Göteborg


Hyra:

3750 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Stort rum med balkong i 2.5a
Jag letar efter en inneboende till större delen av min lägenhet på fina Hisingen! Hyra 3750kr/mån, inklusive allt: el, internet och försäkring.

Jag är doktorand, arbetar med fokus på social förändring, är vegetarian och vänstervriden. Gillar att klättra, läsa pretentiösa böcker, fixa med min husbil, dricka folköl och hänga i skogen. Söker därför en någorlunda likasinnad, som kanske gillar kultur och Gudrun Schyman. Om du är starkt allergisk mot hundar, krukväxter eller hippies så kan det vara ett problem, för alla dessa ting har någon gång förekommit i lägenheten. :)

Inflyttning kan ske kring mitten av oktober till början på november, och gäller tillsvidare.
Jag är inte hemma jättemycket, föredrar att bo i husbil/segelbåt när vädret tillåter och är ute och reser en hel del med jobbet, så du kommer åtnjuta större delen av lägenheten.

Ditt rum är stort - minst typ 25kvm - och ljust, har en balkong, vita väggar och trägolv, walk-in-garderob finns. Även vissa möbler: soffa och soffbord, ev säng (går att lösa). Det går att ordna det omöblerat också, och du får såklart inreda hur du vill.

Lägenheten är en 2.5a på 65kvm och ligger på Virvelvindsgatan på sköna Hisingen. Typ 7-8 minuter med spårvagn från Centralstationen. Nära till stor park (Ramberget) och Göteborgs billigaste mataffär.

Skicka ett mail till mig med info om dig, vad du gör om dagarna och vad du har för intressen etc. Om det ovan beskrivning inte passar så bra in på dig - typ du är R:are och hatar klassförrädaren Gudrun - men du är ändå peppad att höra av dig och kolla på rummet - gör det! Det viktigaste är att vi klickar och gillar att bo tillsammans :)

Maila om du vill se lägenheten så kan vi boka en visning!
(Var tyvärr inte framförsynt nog att fota den, så har inga bilder. Men den är fin, lovar!)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg