Volrat Thamsgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Volrat Thamsgatan, Göteborg


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

Hyresvärd söker hyresgäst- del i 2,5/ 3 a
Hej!

Till sommaren flyttar min roomie ut och letar därför efter någon som kan ersätta henne. Det gäller sommarmånaderna, med start i juni till augusti, med chans till förlängning.

Om lägenheten: Jag har en 2,5/ 3 a i Johanneberg. Vi kommer ha varsitt rum. Vardagsrum och kök är kombinerat. Rummet du kommer hyra är på ca 22 kvadrat och har en vacker utsikt, mkt himmel och vy över hustak ut mot Liseberg. Lägenheten är totalt på 63 kvadrat. Hyran för dig som flyttar in är 4200 kr. Lägenheten är renoverad 2010 och ligger med gångavstånd till avenyn. Närmaste transport är buss 52 från Utlandagatan som går till Linnéplatsen åt ena hållet och åt Skogome åt det andra.

Vem är då jag? Till att börja med så är jag 23 år och läser till psykolog. På min fritid så går jag en keramikkurs, är engagerad i Diakonia (en biståndsorganisation) och är med i en hemgrupp (vänner som kommer över och diskuterar tro och fikar i massor). Jag tycker om att ha vänner över men också att ha hemmakvällar för egentid då jag läser, lyssnar på radio och tittar på filmer/ serier. I sommar kommer jag jobba inom hemtjänsten men också vara iväg ifrån Göteborg en del.

För att vi ska trivas ihop så tänker jag att vi båda bör tycka att det är nice att det är städat runt omkring oss (åtminstone på de gemensamma ytorna;). Vi respekterar också varandra vad gäller tystnad, konsumtion av alkohol och att bjuda över vänner. Allt detta går ju finfint bara vi pratar med varandra först!

Hon/ han/ hen är välkomna att höra av sig. Om du undrar över nåt så svarar jag via mail.

Jag önskar att du är rök- och djurfri!

Deposition är på en månadshyra. Du får tillbaka den i samband med utflytt.

Ser fram emot att höra från dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg