Zenitgatan

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Zenitgatan, Göteborg
Hyrdes ut: 2022-05-15
HyraHyra:

7859 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

69 m2

VåningsplanVåningsplan:

0

Hyresvärdens beskrivning

I ditt nya HEM på 69 m2 har vi 2019 målat om samtliga Väggar, tak och installerat en säkerhetsdörr. Hallen har fått ett klinkergolv som är både snyggt och praktiskt och resten av hemmet ett parkettgolv i ek av hög kvalitet. Klinker återkommer tillsammans med kakel i badrummet som även försetts med duschvägg i glas (Det finns inget badkar som planritningen visar), handdukstork, spegel med LED-belysning samt golvvärme. I mån av plats har även tvättmaskin och torktumlare installerats. I köket, hemmets hjärta, finns inbyggnadsugn, häll, diskmaskin, fläktkåpa samt kyl och frys.

OMGIVNING
I området finns gott om lekplatser, idrottsplaner och grönområden. Söder om Bergsjövägen hittar du dessutom Bergsjönbadet med bryggor, badstegar, hopptorn och lekplats. Naturen är ständigt närvarande och tillgänglig i hela stadsdelen. Just nu pågår en stor satsning på Bergsjön. Nya bostäder ska byggas och området kommer utvecklas på alla plan. Vi vill bidra till ett grönare, tryggare och trivsammare bostadsområde.

KOMMUNIKATIONER
Det finns bra förbindelser från Bergsjön med flera spårvagnar och bussar som enkelt tar dig till Göteborg centrum på cirka 20 minuter.

SERVICE
Apotek, matbutik, kiosk och pizzeria finns i området och nås med en kortare promenad om cirka 10 minuter.

PARKERING
Parkeringsplats ingår inte i hyran.
Kölista, månadshyra mellan 450–605 kronor/månad.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel