Radhusgatan

Grums
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Radhusgatan, Grums
Hyrdes ut: 2021-10-01
Hyra:

5391 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2

Hyresvärdens beskrivning

Östermalm är ett område i Grums som är beläget 25 kilometer väster om Karlstad vid Vänerns norra strand i anslutning till Grumsfjordens inlopp. Kommunen har 9 000 invånare. Kommunikationerna är goda med E18 och E45 samt järnväg som passerar genom kommunen. Centrala Karlstad ligger cirka 3 mil från Grums och nås med bil på 20 minuter.

Buss förbinder Grums med Karlstad centrum fyra gånger i timmen. Grums har livsmedelsbutik, bensinstation, bibliotek och restauranger. Kommunen har tidigare haft både järnbruk och glasbruk men pappersbruket är sedan länge tongivande i samhället.

Naturen finns i nära anslutning med naturreservat, badplatser, motionsanläggningar och elljusspår. Kommunen har även en bad- och sporthall, ridanläggning, ishall, tennisbanor och fotbollsanläggning med mera. Grums har fritidshem, förskolor och grundskolor.

Bebyggelsen i området utgörs främst av privatbostäder med närhet till såväl centrums utbud av service som ytterområdenas grönområden och parker. Avståndet till Grums centrum är cirka 1 km
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Grums

Rapportera fel