Lukasväg 7

Habo
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lukasväg 7, Habo


Hyra:

14500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Fin villa 30 min från Stockholm 1 dec-15 feb
På grund av resa så hyr jag ut min villa mellan 1 december 2016 till 15 februari 2017. Hyresgästen skall vara en skötsam person eller familj som vårdar mitt hem som sitt eget. Villan består av två plan på en mycket barnvänlig återvändsgata med insynsskyddad naturtomt.
Övre plan med nyrenoverat kök, stort vardagsrum med vedkamin, 2 sovrum, Nyrenoverat badrum. På nedre plan tvättstuga, Toalett, gillestuga med öppen spis allrum och bastu och ett stort sovrum. Det finns sängplats för 4 personer plus 2 st "extra sängar" vid behov.
Platt TV med trådlöst bredband ingår.
LÄGE:
Mitt hus ligger nära till affärer, många trevliga restauranger, vacker natur, skidspår, skola, förskola, pendeltåg till Stockholm och 5 min till Mälaren där också en stor båthamn finns. Skridskoåkning på Mälarens is på vintern och belysta elljusspår för skidåkning. Slalombacke mm.
I NÄRHETEN:
5 min till buss och 5 min till Pendeltåget med bil som tar dig till Stockholm centralstation på ca 35 min. Mycket gång och cykelvägar, nära till många sevärdheter som Skokloster slott, naturskyddsområden. Ny trav/galoppbana i Bro, 5 km, 3 timmar till Fjällen med bil.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Habo