Erik Olsons Gata 17

Halmstad
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Erik Olsons Gata 17, Halmstad


Hyra:

11020 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

109 m2


Beskrivning

Nyrenoverad central etagelägenhet, 109 kvm
Söker du nytt attraktivt boende?

Nu har vi en stor etagelägenhet på 109 kvm ledig från 1 mars. Lägenheten har renoverats och är i toppskick. Detta är ett boende för dig som söker ett centralt boende med många bekvämligheter!

På nedre plan finns kök, vardagsrum, badrum samt ett sovrum. Köket är utrustad med egen diskmaskin. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt med mycket ljusinsläpp. Badrummet är relativt stort och här finns tvättmaskin och torktumlare.
En våning upp finns det idag ett sovrum och ett större allrum, vilket kan delas av för att få ytterligare ett sovrum om så önskas av den nya hyresgästen.

Lägenheten är belägen i en välskött fastighet bara ett par hundra meter bort från Halmstad City. Här finns möjlighet att hyra en parkeringsplats i kommunens närliggande garage för 200 kr/mån.

Varmhyra 11 020 kr/mån. Hushållsel tillkommer.
Fastigheten har fiber anslutet men hyresgästen får sluta eget avtal med leverantören.

Om DU är intresserad av lägenheten ber vi dig att svara på annonsen och skriva en kort presentation om dig själv och ev medsökande. Vi kommer att kontakta ett par intressenter som kommer få möjlighet att titta på lägenheten.

För ett trivsamt boende!
Crendo Fastighetsförvaltning

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Halmstad