Fammarp 392A

Halmstad
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fammarp 392A, Halmstad

Hyra:

5700 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Lägenheter i Fammarp 8 km n om Halmstad
Lägenheter uthyres i Fammarp 8 km norr om Halmstad i det område som tidigare var Fammarps Champinjonodling. Fammarp ligger lite avsides och lantligt med begränsad kollektivtrafik så man bör nog ha bil för att få vardagen att fungera.

Lägenhet 1 är en taklägenhet om 110 kvm med 4 bra sovrum, kök med diskmaskin, matrum och vardagsrum i öppen planlösning. Duschrum med toalett och tvättmaskin. 5700 kr kallhyra per månad. Ledig 1 mars men kanske ledig några veckor tidigare beroende på när nuvarande hyresgäst får tillgång till köpt hus.

Lägenhet 2 är en lägenhet i markplan på ca 110 kvm med kök och matplats och fyra sovrum. Bakom lägenheten finns en gräsyta som hyresgästen disponerar. Duschrum med toalett samt en separat toalett. Hyra 6000 kr per månad i kallhyra. Blir ledig ca 1 April eller några veckor tidigare efter överenskommelse med nuvarande hyresgäst.

Ingen av lägenheterna har hiss.

Att lägenheterna uthyres till kallhyra innebär att hyresgästen ansvarar för kostnaden uppvärmningen genom elräkningen. Tidigare årsförbrukning har givit en adderad årskostnad för uppvärmning på ca 12-15000 kr per år beroende på lägenhet. Men elförbrukning beror givetvis mycket på hyresgästens konsumtionsvanor så det är svårt att gissa. Man får dock räkna med en adderad kostnad för detta - mer på vintern och lite på sommaren.

En kreditupplysning kommer att genomföras och hyresgäst betalningsanmärkning eller utan stadigvarande inkomst från anställning är tyvärr inte intressant. Skriv och berätta lite kort om dig: vilka är ni som skall bo? vad gillar ni? vad jobbar ni med? Välkommen att kontakta oss så kontaktar vi dig om vi tycker att du verkar intressant som hyresgäst. En bra presentation ökar chansen att jag återkommer till just dig. Berätta också vilken lägenhet du är intresserad av, när du vill flytta in osv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Halmstad