Fammarp 392H

Halmstad
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fammarp 392H, Halmstad

Hyra:

6500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Litet hus uthyres i Fammarp 8 km n Halmstad
Hus uthyres i Fammarp 8 km norr om Halmstad i det område som tidigare var Fammarps Champinjonodling. Fammarp ligger lite avsides och lantligt med viss begränsad kollektivtrafik så man bör nog ha bil för att få vardagen att fungera.

Lägenheten är i enplansbyggnad och hyresgästen disponerar hela byggnaden. Det finns tre eller fyra sovrum (beroende på smak) och ett möblerbart men inte jättestort kök och vardagsrum. Duschrum med toalett och tvättmaskin ligger i ena änden av byggnaden. Separat toalett finns också. Hyresgästen har även tillgång till en separat gräsyta utanför lägenheten.

6500 kr kallhyra per månad. Tillträde är 1 september 2016. Att lägenheten uthyres till kallhyra innebär att hyresgästen ansvarar för kostnaden uppvärmningen genom elräkningen. Tidigare årsförbrukning har givit en adderad årskostnad för uppvärmning på ca 15-18000 kr per år. Men elförbrukning beror givetvis mycket på hyresgästens konsumtionsvanor så det är svårt att gissa. Man får dock räkna med en adderad kostnad för detta - mer på vintern och lite på sommaren. I nuläget värms huset med en luft/luft värmepump samt elradiatorer.

I hyreskostnaden ingår också 3 st parkeringstillstånd för hushållets bilar.

En kreditupplysning kommer att genomföras innan kontrakt och hyresgäst med betalningsanmärkning eller utan stadigvarande inkomst från anställning är tyvärr inte intressant. Välkommen att kontakta oss så kontaktar vi dig om vi tycker att du verkar intressant som hyresgäst. En bra presentation ökar chansen att jag återkommer till just dig. Skriv och berätta lite kort om dig eller er: vilka är ni som skall bo? vad gillar ni? vad jobbar ni med? Berätta också när du vill flytta in osv. Korta svar från dig av typen: "finns den kvar?", "jag vill ha den", "skicka bilder!" eller liknande svarar vi inte på.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Halmstad