Furuvägen 4

Halmstad
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Furuvägen 4, Halmstad

Hyra:

6000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Åretrunt stuga uthyres i Steninge
I underbara Steninge finns här en nyrenoverad året-runt-stuga med ett gästhus på tomten och p-plats för 2 bilar. Stugan ligger trevligt med lekplats, gungor, sandlåda och fotbollsplan. Bekvämt promenadavstånd till restauranger, strand och naturreservat.

Huset uthyres under perioden 1 sept 2016- 15 juni 2017 med möjlighet till förlängning.
Vi hoppas hyra ut till en liten barnfamilj, eftersom vi själva bor i området och har 2 killar på 9 och 11 år som längtar efter lekkamrater om vintern.

HUSET: Nymålat och fräscht. Helt i vitt, med oömma trägolv. Köksaltan med morgonsol och full kvällssol på baksidan. Tomt på 1000 m2 med stor gräsmatta för lek, badminton, klicket och fotboll.

3 ST SOVRUM: (totalt 6 sängar)
Sovrum 1: Dubbelsäng (3 garderober)
Sovrum 2: Enkelsäng (1 garderob)
Sovrum 3: Våningssäng plus en enkelsäng, (2 garderober)

BREDBAND: Fiberbredband finns framdraget och ni står för eget abonnemang.
KÖK: Fullt utrustat kök renoverat 2016, diskmaskin, spis, micro, espresso, kyl, frys och trädgårdsgrill.
TOA: med duschkabin, tvättmaskin.
VARDAGSRUM med öppen spis, ny värmepump (2015), 2 bäddsoffor, TV/ lek-hörna och matplats för 8 pers samt utgång till baksidan.
GÄSTSTUGA: 2 bäddar , flera eluttag, micro, garderob och fast anslutning på fiberbredband, om man har eget abonnemang.

ORTEN: Steninge är en pittoresk by som blev badort med badhotell och pensionat på 1930-talet. Än i dag är Steninge ett semesterparadis dit sommargäster gärna söker sig och där flertalet bor året om. Två restauranger lockar med vis-kvällar och räkaftnar, en del av dem har öppet helger året om. Minigolf och naturreservat finns i Steninge. Cykelväg till SÄRDAL och HAVERDAL med golfbana, mataffär och 3 km lång sandstrand.

SKOLOR: Barn åk f-5 går i Plönningsskolan och högstadiebarn går i Getingsskolan i blandadeklasser med barn från Haverdal, Kvibille och Harplinge. De lär känna många barn. I Steninge bor ca 200 familjer året om. Sammanhållning och gemenskap är stor bland de som bor här på höst och vinter. Riktigt mysigt.

STENINGESTRANDEN:
5 minuters promenad till Steningestranden, en 350m långgrund sandstrand med badbrygga och fantastiska Storaskär; en pir som löper 100 m ut i havet till ett skär med blankslipade klippor med möjlighet att även dyka och hoppa i vattnet. Kuststationen intill stranden hyr ut Stand-Up Paddling surfbrädor.
Längs piren sitter barnen med krabbmeten sommartid. Inte sällan möter man människor i badrock på väg till sina morgon- eller kvällsdopp. Vid stranden finns en glasskiosk och WC för funktionshindrade samt Göstas restaurang med en härlig uteservering. På kvällen blir stranden en samlingspunkt för spontana grillkvällar med dopp. Här finns också fantastiska vandringar i naturreservatet både norr och söder om stranden.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Halmstad