Örlogsvägen 22

Halmstad
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örlogsvägen 22, Halmstad


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

5 RoK


Beskrivning

Nyrenoverat Karlstorp /Söndrum/Tylösand
Vi hyr ut vårt gavelradhus från augusti 2016 t o m juni 2017. Eventuell möjlighet till förlängning.
Karlstorp - i direkt anslutning till Tylösand - är ett mycket lugnt område med blandad bebyggelse med mest fristående villor samt 6 radhuslängor. Området har fina lekplatser, tennisbana och skogs-/strövområde. Upplysta fina motionsslingor finns bara 200 m från huset. 2 olika busslinjer inom 2-300 m ger bra kommunikationer. Bra skolor i Söndrum. Närhet till Flygstaden köpcentrum (cirka 2 km)
Det är cirka 1,5 km till Sveriges bästa strand och golfbana (några golfhål på Halmstads/Tylösands golfbana ligger bara 2-300 meter bort)
Huset är rymligt med 154 kvm boyta i två plan med 4 naturliga sovrum och en mindre trädgård. Huset angränsar till en stor allmänning/gräsmatta dit det finns direkt utgång från trädgården. Till huset hör också ett stort låsbart garage med goda förrådsmöjligheter.
På ovanvåningen finns ett större fräscht badrum samt 4 sovrum i olika storlekar (ett stort, två mellanstora och ett mindre sovrum). Ett av rummen används idag som extra TV-rum/gästrum. Alla rum är renoverade 2015 och är mycket fräscha.
På entréplan finns stor hall, mindre men fräsch gästtoalett, nymålat stort vardagsrum i vinkel med braskamin och plats för såväl soffor som matsalsbord, rymligt kök med plats för sex personer samt klädvårdsutrymme. Köket och klädvårdsutrymme har standardinredning och är de enda utrymmena som inte är renoverade men håller ändå god klass med nya maskiner (Miele tvättmaskin, torktumlare, Husqvarna spis med varmluftsugn från 2013, separata rymliga kylskåp och frys i fullhöjd från Electrolux 2012 samt ny diskmaskin från Bosch 2016).
Direkt utgång till uteplats på framsida (mot öster) och mer privat uteplats på baksida (mot väster). Gavel mot söder med fri lekyta (allmänning och tillhör inte huset)
Huset är delvis, men mycket sparsamt, möblerat. I vardagsrum finns matsalsbord och en hörnsoffa. I sovrummen finns sängar och garderober. Vissa möbler kan flyttas undan om det önskas.
Tillträde första/andra veckan i augusti.
Hyra 11.000 SEK/månad är kallhyra. Tillkommer cirka 1500-3000 SEK/mån för elförbrukning, sophämtning, vattenförbrukning och andra avgifter. 3 månaders deposition vid inflyttning.
För frågor kontakta Anders. Skicka gärna svar via mail så kan jag skicka fler bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Halmstad