Pilvägen 1

Halmstad
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pilvägen 1, Halmstad


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

154 m2


Beskrivning

Nyrenoverat Trottaberg / Karlstorp / Söndrum
Nyrenoverat Trottaberg/Karlstorp /Söndrum
Hyr ut vårt gavelradhus från augusti 2015 t o m juni 2016, med möjlighet till förlängning.
Huset ligger i Karlstorp i direkt anslutning till Tylösand. Karlstorp är ett mycket lugnt område och med bra läge. Det är nära både till havet i Tylösand och till stan och har goda kommunikationsmöjligheter i båda riktningar. Det ligger i direkt närhet till skog med fina motionsslingor och 1,5 km till Sveriges bästa strand och golfbana. Området har också fina lekplatser och en tennisbana. Nära till skolor och andra faciliteter i Söndrum.
Huset är rymligt med 154 kvm boyta i två plan och en mindre trädgård/gräsmatta på cirka 100 kvm. Till huset hör också ett stort låsbart garage med goda förrådsmöjligheter.
På ovanvåningen finns ett större fräscht badrum samt 4 sovrum i olika storlekar (ett stort, två mellanstora och ett mindre sovrum). Ett av rummen används idag som extra TV-rum/gästrum. Alla rum är renoverade 2015 och är mycket fräscha.
På entréplan finns stor hall, fräsch toalett, nymålat stort vardagsrum i vinkel med braskamin och plats för såväl soffor som matsalsbord, rymligt kök med plats för sex personer samt mindre klädvårdsutrymme. Köket och klädvårdsutrymme har standardinredning och är de enda utrymmena som inte är renoverade men håller ändå god klass med delvis nya maskiner. Miele tvättmaskin och ny spis från 2013. Ny diskmaskin 2016.
Direkt utgång till uteplats på framsida (mot öster) och mer privat uteplats på baksida (mot väster). Gavel mot söder med fri lekyta (allmänning och tillhör inte huset)
Huset är delvis, men mycket sparsamt, möblerat. I vardagsrum finns matsalsbord och en hörnsoffa. I sovrummen finns sängar och förvaringsutrymme.
Huset är utrustat med larm.
Huset kan visas under juli månad. Tillträde är första/andra veckan i augusti.

Hyra 11.000 SEK/månad är kallhyra. Tillkommer kostnader för elförbrukning och andra avgifter. 2 månaders deposition vid inflyttning.

För frågor kontakta Anders.
Svara helst via mail.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Halmstad