Smedjegatan 18B, Halmstad

Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smedjegatan 18B, Halmstad

Hyra:

3100 kr

Antal rum:

1 RoK


Boyta:

84 m2


Beskrivning

Jag letar inneboende för delad trea på Nyhem
Hej!

P.g.a. jobberbjudande på annan ort flyttade min inneboende ut hastigt och lustigt och jag söker därför en ny inneboende från och med Januari. Inflyttningsdatumet är flexibelt, men gärna så tidigt som möjligt (rummet är ledigt från och med nu). Lägenheten ligger på Smedjegatan med 5-10 min promenad till högskolan och 10-15 min promenad till centrum. Det finns goda bussförbindelser och ett Willys bara tre minuter bort.

Lägenheten är en rymlig trea på 84 kvadrat med två sovrum, stort kök och vardagsrum, badrum med badkar och en balkong i söderläge. Då det inte spelar någon roll för mig kan du själv få välja vilket av sovrummen du vill ha (båda är på ca 15 kvadrat), samt om du vill ha omöblerat eller möblerat (de möbler som finnes ingår då utan extra kostnad).

Hyran varierar lite från månad till månad beroende på el och varmvattenförbrukning, men brukar landa mellan 6200-6400:- i månaden vilket vi alltid delar rakt av, dvs drygt 3100:- per person under större delen av året och några hundralappar mer under vintern då elementen är igång.

Lite kort om mig:

Jag är 34 år och pluggar till superbibliotekarie på distans via Högskolan i Borås och börjar till våren min sista termin (vilket kommer innebära masteruppsats och mycket tid pluggandes i lägenheten). Jag jobbar extra på Stadsbiblioteket och är något av en film-/musik-/spelnörd vilket också innebär att jag är en tämligen lugn och festfri person. Jag tänker dock att så länge vi respekterar varandra och håller dräglig ljudnivå är det fritt fram för de flesta aktiviteter.

Kön och ålder spelar ingen som helst roll men rökare undanbedes. Jag har även ett krav. Man behöver absolut inte vara vegetarian men jag är däremot det och vill därför inte ha kött i köket. Således är tillagning respektive förvaring av kött inte tillåtet - helt enkelt för att jag inte vill behöva tänka på vad som ligger i kylen samt vilka stekpannor som används till vad osv. Rent praktiskt skäl alltså.

I övrigt är jag väldigt lättsam och social och brukar går bra ihop med alla typer av människor. Då jag haft inneboende förut vet jag också att så länge vi respekterar och kommunicerar med varandra brukar allt gå att lösa.

Har du några frågor, stora som små, är det bara att maila. Är du intresserad av rummet får du gärna skicka med en kort presentation av dig själv.

OBS: Jag tar ner annonsen när rummet är uthyrt, så tveka inte att höra av dig så länge den ligger uppe!

Många tack på förhand!

Med vänliga hälsningar: Fredrik Strömberg

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Halmstad