Strandskatan 30 Östra Stranden

Halmstad
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Strandskatan 30 Östra Stranden, Halmstad

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

34 m2


Beskrivning

Delat studentboende nära högskola/havet
Nybyggd stuga på Östra Stranden som är fullutrustad uthyres till 2 studenter. Bostaden är på 34kvm + stor sovloft + en härlig balkong med havsutsikt.

Vill ni bo nära havet och den långa sandstranden där ni kan ta morgonpromenader och höra havets brus. Sitta på balkongen och njuta av havsutsikten med studentlitteraturen i högsta hugg eller snöra på er löparskorna för att ta en härlig runda i de utmanande sanddynorna o de snåriga slingorna. Då tittar ni på rätt annons.

100m till havet och 10min cykelavstånd till universitetet med närliggande matbutik Ica maxi. Busshållplats 200m bort för den som inte orkar.

Stugan kommer att vara möblerad vilket betyder att ni inte behöver släpa med er möbler mm. Det finns tv, Micro, diskmaskin, torktumlare, tvättmaskin mm. Allt som behövs för att klara era studier. Djur o rökning är förbjudet.

Den hyrs ut på 10 månader med början på slutet av augusti.

Låter detta som något intressant så tveka inte att höra av er. Maila till mig ett personligt brev med foto och skriv vilket program ni ska läsa så kommer jag att kontakta dem som jag tycker är intressanta.

När det gäller hyran så tar vi det på plats eller när jag känner att seriositet finns. I hyran ingår allt förutom wifi så ni inte behöver tänka på att betala en massa räkningar.

Hallå, vad väntar ni på. Skriv. Skolan börjar snart!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Halmstad