1302, Stenbockens Gata 120

Haninge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: 1302, Stenbockens Gata 120, Haninge


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2


Beskrivning

Fräsch 2:a i Brandbergen
Möblerad bostad som finns omgående att hyra i 5 månader men endast tom januari 2017 i nuläget. Möjlighet till förlängning finns men besked om det kan först ges i slutet av oktober/början av november.

Lägenhet är på 46 kvm och har två rum, ligger på våning 3 i en lugn del av Brandbergen.

Bredband och el ingår i hyran. Bas kabel-tv utbud ingår. Parkeringsplats ingår inte. Utrymmet i förrådet är tyvärr väldigt begränsat.

Lägenheten kommer vara delvis möblerad (soffa, soffbord, stor säng och hyllor) men köket har endast kyl och frys.

Bra kommunikationer finns. Direkt bussar till Gullmarsplan (25 min) och till Centralen (35 min) finns under rusningstid på vardagar. (Busshållplatsen heter Vattumannens gata)

Andra tider tar det 35 min till Gullmarsplan eller 40 min med pendeltåg till Centralen via Handenterminalen.

Krav på hyresgästen/er: Max två personer, ska vara rökfri och djurfri och möta försörjningskrav i form av arbete som kan styrkas. Hemförsäkring ska tecknas och visas vid kontaktskrivning.

Deposition på 6000 SEK krävs vid kontraktsskrivning som återbetalas vid utflyttning om ingen skada har åsamkats lägenheten och hyror betalda i tid.

Om det låter intressant är du/ni välkomna att skriva till mig och berätta lite om er och nämna att ni har noterat hyran, uthyrningsperioden och avståndet från stan. Visningstider tisdag 30/8 eller onsdag 31/8.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge