Baldersvägen

Haninge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Baldersvägen, Haninge


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Stuga (55m2) på Dalarö uthyres
Stuga på 40m2 (+ 15m2 loft) med privat liten tomt/uteplats uthyres per omgående alternativt inflyttning i slutet av oktober. Promenadavstånd till vattnet och endast 5 minuter till både bussar (839 & 869) och centrala delar av Dalarö där mataffär, bank och restauranger finns.

Direktbussar till Gullmarsplan (869) morgon och eftermiddag gör pendling till stan för jobb/studier mer än smidig. Vänligen se sl.se för detaljerad information om pendling/tider, innan ni lämnar intresseanmälan.

VI ÖNSKAR HYRA UT STUGAN TILL 1-2 PERSONER. Stugan är ej anpassad för barnfamiljer/sällskap fler än 2 personer.

Stugan byggdes klart 2012 har en unik design, 4 meters takhöjd och med en originell trappa upp till loftet där stort utrymme för både sängplats och ytterligare förvaringsutrymme finns. Stort badrum i relation till stugans storlek med extra garderober. Huset är fullt utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och stor dusch. Golvvärme i både hall och badrum, samt modern täljstenskamin.

Öppen planlösning från kök till vardagsrumsyta/kamin. Stor kyl och frys, induktionsspis liksom diskmaskin. Stugan hyrs ut möblerad/delvis möblerad (säng, bäddsoffa, TV, skrivbord, matbord och kökstillbehör). Stugan är belägen på en tomt där vi bor i ett större hus. Dessa två fastigheter är dock separerade från varandra och privat trädgård finns och man är avskild från det större husets uteplatser.

Du som är intresserad av att hyra är med fördel studerande, säsongsarbetare, alternativt intresserad av att hyra höst, vinter och vår. Initialt sträcker sig hyresperioden fram till mitten av juni 2017. Möjlighet till förlängning av hyresavtalet finns men kommer i sådana fall diskuteras först framåt årsskiftet/våren 2017 efter en prövotid.

Då vi har flera grannar som bor relativt tätt intill och god grannsämja i området är vi väldigt måna om att du som hyr sköter dig socialt och beter dig respektfull gentemot din omgivning. Du som hyr ska kunna uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärdar (alt. lämna andra referenser som kan vara relevanta i sammanhanget) samt ha stabil ekonomi.

VI ÖNSKAR ATT DU SOM HYR I FÖRVÄG HAR TAGIT REDA PÅ PENDLINGSAVSTÅND FRÅN DALARÖ TILL SKOLA/JOBB, för att på så vis underlätta en skyndsam urvalsprocess för alla inblandade.

Vi kommer endast kontakta intresseanmälningar som stämmer in på ovan beskrivning samt ensamstående personer och par som vill hyra. Familjer med barn kommer vi dessvärre inte ha möjlighet att hyra ut till då vi anser att stugan bäst är lämpad för 1-2 personer.

Hyra 9000kr per månad, då ingår: vatten, el, bredband och möblerad (med dubbelsäng, bäddsoffa, TV, skrivbord, matbord och kökstillbehör).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge