Björnvägen

Haninge
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Björnvägen, Haninge


Hyra:

18500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

125 m2


Beskrivning

Radhus i 2-plan om 125kvm med två uteplatser
Hej,

Jag hyr nu ut mitt radhus för en längre period (om så önskas) i Västerhaninge. Radhuset är belägen i ett mycket lugnt och tryggt område med närhet till pendeltåg, busshållsplats, förskolor, skolor, mataffärer och Centrum (ca 1km).

Härlig tomt med uteplatser på både fram och baksida med sol hela dagen. Här finns alla bekvämligheter i närheten och med lugnt trafikerade vägar kan barnen själva gå eller cykla till kompisar.

Bostaden är i övrigt utrustad med ljusa väggar och har en väldigt bra planlösning.

Första kontakt sker via mail.

Information om Västerhaninge;
VÄSTERHANINGE CENTRUM
Området ligger centralt med ca ´1 km gångavstånd till Västerhaninge centrum. I centrum finns ett mindre köpcentrum med olika butiker, mataffärer, restauranger, banker, apotek och bibliotek. Närmare Åby finns en liten mataffär.

FRITID
I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns även en spårcentral med elljusspår. I norr hittar vi Hanvedens skogsområde, perfekt för dig som uppskattar natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Blåkulla ridanläggning ligger öster om idrottsplatsen.

KOMMUNIKATIONER
I Västerhaninge centrum finns en pendeltågstation med tåg mot Stockholm och Nynäshamn. Pendeltåget tar 31 minuter till Stockholms Central och går varje kvart i rusning samt varje halvtimme övrig tid. Med bil tar det ca 20 min till T-centralen (ej i rusningstrafik). I anslutning till stationen finns en bussterminal med ett flertal busslinjer.

Första kontakt sker via mail.

Vänligen,
Benjamin M

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge