Centrala Dalarö

Haninge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Centrala Dalarö, Haninge

Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Nybyggd och originell stuga uthyres på Dalarö
Stuga på 40m2 med 15m2 loft uthyres från 1 november. Promenadavstånd till vattnet och endast 5 minuter till både bussar (839 & 869) och centrala delar av byn där mataffär och restauranger finns.

Direktbussar till Gullmarsplan (869) morgon och eftermiddag gör pendling till stan för jobb/studier mer än smidig.

Stugan byggdes klart 2012 har en unik design, 4 meters takhöjd och med en originell trappa upp till loftet där stort utrymme för både sängplats och ytterligare förvaringsutrymme finns. Stort badrum i relation till stugans storlek med extra garderober. Huset är fullt utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och stor dusch. Golvvärme i både hall och badrum. Det finns även en modern täljstenskamin.

Öppen planlösning från kök till vardagsrumsyta/kamin. Stor kyl och frys, induktionsspis liksom diskmaskin. Det finns möjlighet att hyra stugan möblerad alt. delvis möblerad (säng, matbord, soffa, TV och kökstillbehör ). Stugan är belägen på en tomt där vi bor i ett större hus. Dessa två fastigheter är dock separerade från varandra och privat trädgård finns och man är avskild från det större husets uteplatser.

Du som är intresserad av att hyra är med fördel studerande, säsongsarbetare, alternativt intresserad av att hyra höst, vinter och vår. Initialt sträcker sig hyresperioden fram till mitten av juni 2016. Möjlighet till förlängning av hyresavtalet finns men kommer i sådana fall diskuteras först framåt våren 2016.

Då vi har flera grannar som bor relativt tätt intill och god grannsämja i området är vi väldigt måna om att du som hyr sköter dig socialt och beter dig respektfull gentemot din omgivning. Du som hyr ska kunna uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärdar (alt. lämna andra referenser som kan vara relevanta i sammanhanget) samt ha stabil ekonomi.

Vi kommer att prioritera intresseanmälningar som stämmer in på ovan beskrivning samt ensamstående personer och par som vill hyra, då stugan är bäst lämpad för 1-2 personer.

Hyra 9000kr per månad, inklusive: vatten, el, bredband, ved och parkeringsplats (delvis möblerad).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge