Folkparken 3

Haninge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Folkparken 3, Haninge


Hyra:

5200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

1A uthyres i Haninge över sommaren
Under sommaren kommer jag att jobba på Sandhamn och behöver därför hyra ut min lilla mysiga 1a i Haninge, möblerad. Det är inte helt spikat än när jag åker men kommer att var någon gång mellan v 26-27 och kommer hem v. 32. Jag är däremot ganska flexibel med hyresperioden då jag kan hitta ett alternativt boende om hyresgästen skulle vilja hyra en vecka mer eller mindre.

Lägenheten ligger 2 minuters gångavstånd till Haninge Centrum och ungefär lika långt fast åt andra hållet till Port 73 (också ett stortköpcentrum). Tar ca 10 minuter att gå till tåget, station Handen, och med pendeltåget tar det 25 minuter in till TC. Precis utanför går direktbussen 810 in och ut från gullmarsplan vid rusningstrafik. 3 min gångavstånd från lägenheten ligger rudansjön med allmän bad och grillplats. Perfekt under sommaren!!

Jag söker dig som:
- Är icke rökande
- Inte har husdjur
- Endast ämnar att max bo 2 personer i lägenheten
- Tar hand om min älskade lägenhet på bästa möjliga sätt.

Priset är inte jätte viktigt, jag vill bara hitta en person som tar hand om min lägenhet medan jag är borta och som ser till att den är lika välskött när jag kommer tillbaka. I hyran på 5000kr ingår allt såsom: helt möblerad lägenhet, varm och kallvatten, Tv och bredband, snabbt wifi, hemförsäkring. I huset finns även en gemensam tvättstuga, cykelförråd och vindförvaring som hyresvärden kommer att ha tillgång till.
Jag kommer att ta 3000 kr i deposition som försäkring för min och din skull så att inget händer med lägenheten. Detta kommer självklart att betalas vid hyresperiodens slut om inget skulle ha hänt, typ att du bränner ner lägenheten hus, gör om den till ett akvarium osv.

Låter det intressant? Hör gärna av dig antingen på sms eller slå en pling så kan du få komma och kolla på lägenheten. Komigen det blir kul!!!

MVH Felicia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge