Kanalvägen 4

Haninge
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kanalvägen 4, Haninge


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Uthyres 2016-08-01 tom 2017-08-01, ev förläng
Välkommen till ett av Dalarös mest historiska hus. Med sjöutsikt mot Vadviken och kanalen uppfördes detta sekelskiftshus med anor från tidigt 1800-tal. Huset ligger högt, på en mot kanalen sluttande trädgårdstomt. Villan är i mycket bra skick och har under åren underhållits och varsamt renoverats med öm hand.

Närheten till kommunikationer, förskola, skola, affär, skärgårdskrog är stor och på Dalarö finns möjlighet att leva den sjönära livsstilen året om.

Till fastigheten kommer man enkelt med direktbuss från Gullmarsplan eller bil på cirka 30 minuter från City. Huset sägs ha en begynnelse från 1809 och mäter idag cirka 120 kvm. Ingång sker mot norr och här möter den nyrenoverade farstun med klinker och golvvärme. Här finns plats för avhängning och även tvättmaskin och torktummlare. Direkt från hallen skådas den tidstypiska vedspisen tillverkad i Norrahammar med kåpa. Hela köket totalrenoverades 2009 med stor lantlig karaktär. I köket finns generösa arbetsytor och plats för matbord.

Från köket når man sällskapsrum och matrum. Stora fönster ger ljusinsläpp tillsammans med ljusa kulörer på väggarna. Här njuter man av sjöutsikten och den känsla som verandan medför

Från den inre hallen når man ett sovrum med plats för dubbelsäng samt även toalett och dusch. En trappa leder upp till övre plan med två stora sovrum

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge