Klenavägen 4

Haninge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klenavägen 4, Haninge


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

48kvm i söderort m exemplariska förbindelser
1.5 rum på 48 kvm med balkong i Vendelsömalm, Haninge uthyres från och med September.

Har ägt denna bostadsrätt sedan 2011 och älskar den samt området enormt mycket. Nyrenoverade den då och har sedan bibehållits i samma skick. Rummet har en mysig planlösning då det endast är en vägg mitt i rummet som halvt avskärmar köket från vardagsrummet, därav kan man gå i cirklar och fundera då kreativiteten lackar :). Personligen gillar jag närheten till natur och tysta gator, därav valet till att detta varit mitt hem de senaste åren.

Jobbat heltid i centrala Stockholm och vill därför intyga att kommunaltrafiken in till city är exemplarisk. Buss 807 går precis utanför dörren till Gullmarsplan med ett 10 minuters intervall, den resan tar just under 30 min. Denna är även en nattbuss så man tar sig hem om man varit ute sent. Från Gullmarsplan tar man sedan grön tunnelbana över skanstullsbron så är man direkt på söder. Från Haninge går även pendeltåg, då tar man en buss på 10 minuter till Haninge C och vidare med pendeltåget mot Centralen (ca 25 min).

Jag söker någon som vill hyra under en längre period och som är djur- och rökfri.

Jag har även tidigare hyrt ut den till ett par från Luleå under 1 år, låt mig veta om ni vill höra med dom som referens så går det att ordna.
Jag kan även hyra ut den delvis möblerad om det är ett önskemål. Vad i så fall är något vi får diskutera.

Tveka inte på att kontakta mig för mer frågor eller funderingar, helt förutsättningslöst så klart.

Väl mött,
Gustav Pettersson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge