Längdhoppsvägen 2A

Haninge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Längdhoppsvägen 2A, Haninge

Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

11 m2


Beskrivning

Rum. Eget kök, wc och dusch och tvättmaskin
Rum med eget kök, wc och dusch uthyres på långtids- eller korttidskontrakt.

Beskrivning:
Du hyr ett möblerat rum med egen ingång och har egen stor veranda med tak. Rummet ligger i en villa, på gaveln. Ditt boende är privat.
Till rummet hör en byggnadsdel med kök, wc, dusch och tvättmaskin/torktumlare. Denna del ligger vägg i vägg med ditt rum och du når det från verandan.
Både ditt rum med egen entré och kök/dusch är helt separerat från huset. Boendet är mer av typen 1 rum och kök än inneboende.

Rummet är möblerat med sängar, soffa, skrivbord. Fint läge på privat tomt. 42" platt-TV med Boxer Max abonnemang ingår. El Ingår. WiFi ingår.

2 minuters promenad till buss 835. Bussen går till pendeltågstationen i Västerhaninge. Du kan också gå till pendeltågstationen i Tungelsta på 12 minuter. Således bra kommunikationer men ändå en lantlig touch.

Uthyres på långtid eller annat till exempel, per, dygn, vecka eller per månad, per sommar etc. Om annan utrustning önskas, detta är möjligt. Villkoren för denna typ av uthyrning tas fram i dialog. Möjligt för företag att skriva kontrakt.

Inflyttning kan ske från 1 november, eventuellt tidigare.
Du som är intresserad är rökfri, hänsynstagande och mycket ansvarsfull.

Planlösning, arbetsexemplar, visas. Bilder kan inte publiceras just nu, rum samt kök/dusch är under byggnation. Du som är intresserad hör av dig och kommer sedan och tittar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge