Ormsta Östra Gården, Västerhaninge

Haninge
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ormsta Östra Gården, Västerhaninge, Haninge


Hyra:

16200 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

Nyrenoverat och möblerat 1700-talstorp
Mellan åkrarna ligger vårt varsamt renoverade 1700-talstorp med två sovrum och ett badrum med tvättmaskin/torktumlare på övervåningen. På bottenvåningen finns vardagsrum med eldstad, WC och topputrustat kök med induktionshäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys och micro.

På baksidan finns en mysig och privat uteplats i söder med solstolar, matbord och liten plantering (med vissa odlingsmöjligheter) samt stor gräsyta för rekreation och umgänge.

Gården ligger i ett vackert och avskilt kulturlandskap mellan vidsträckta åkrar och härliga skogar med närhet till golfbanor, ridstallar och allmänna kommunikationer. Ta ett djupt andetag, andas ut och njut av friden och naturen!

Detta är ett perfekt boende för långpendlaren som vill njuta av naturen efter arbetsdagens slut eller för den lilla familjen som vill bo på landet men ändå ha bekväm tillgång till Stockholm. Vi söker hyresgäster som uppskattar byggnadsvård och är försiktiga med huset eftersom vi lagt ner så mycket kraft på renoveringen. Vi bor själva på gården i ett eget hus och finns för det mesta tillgängliga när vi inte är på våra respektive jobb.

Boendeytan är på ca 85-90 m2 och huset hyrs ut fullt utrustad med både möbler och husgeråd.
Huset uppvärms med värmepump och en vacker rörspis (äldre typ av putsad kakelugn) kan också användas för uppvärmning eller om man bara vill njuta av en brasa.

Kallhyran är 16200 kr/mån. Då ingår även vatten, avlopp, sophämtning och parkeringsplats.

Tillträde från 1 september.

Gården ligger som sista gård i slutet av en grusväg, så det finns ingen passerande trafik. Allmänna kommunikationer finns men egen bil förenklar boendet.

Möjlighet finns att låna en bubbelpool för att njuta av varma utomhusbad året runt.

Deposition om 2 månadshyror läggs vid kontraktsskrivning och vi kommer eventuellt att begära referenser.

Under sommaren har huset hyrts ut via Airbnb, se gärna annons med med fler bilder och recensioner. https://www.airbnb.se/rooms/12100739 samt för mer information och fler bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge