Örnens Väg 24

Haninge
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örnens Väg 24, Haninge


Hyra:

8591 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Lägenhet med härlig inglasad balkong *(Rum)
Nu hyr jag ut min fina lägenhet under en period av 4 månader med möjlig förlängning. Tillträde snarast möjligt i november. Lägenheten ligger med ca 7 minuters avstånd till pendeltåg och ca 10 minuter till Haninge Centrum. Rudans friluftsområde med löparspår och skidspår samt sjöar ligger ett stenkast utanför. Den stora luftiga balkongen har fin eftermiddags- och kvällssol med utsikt över Rudanskogen.

I lägenheten finns tvättmaskin och diskmaskin. Lägenheten är möblerad och i hyran ingår el och bredband. En månadshyra i deposition innan tillträde.

*Med rätt hyresgäst kan en alternativ lösning diskuteras med billigare hyra och då uthyrning av sovrummet (dock med tillgång till hela). Jag kommer nämligen vara ute och resa en del men detta skulle kunna vara en lösning och jag då har tillgång till lägenheten men sover i vardagsrummet endast sporadiskt och efter överenskommelse. Det skulle innebära att du till större delen har lägenheten för dig själv ändå. Jag är en ansvarsfull man och även pappa på 35 år. Vänligen svara med en beskrivning av dig själv och dina behov.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge