Örnens Väg 40

Haninge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örnens Väg 40, Haninge


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Rum uthyres (omöblerat)
Jag söker en inneboende att dela en trea med från månadsskiftet Nov-Dec

Lägenheten är belägen i Haninge (Handen), 20 minuter in till stan med pendeltåg.
Den är belägen ca 5-7 minuter från tågstationen och bara ett stenkast från Centrum, bad och motionsområden i natursköna Rudan.
Det finns även en större busstation där det går bussar till andra delar av orten och in till stan.

Lägenheten är en stor trea (76kvm) med stort och rymligt kök samt walk in closet och förrådet beläget i lägenheten. Sovrummen ligger på varsin sida av lägenheten. De stora rummet som uthyres är på 14kvm och angränsar till vardagsrummet där även en stor och rymlig inglasad balkong finns.

Hyran för din del ligger på 4500kr i månaden samt en månads deposition vid inflyttning. Det som ingår är El, Internet, hemförsäkring samt en del möblemang och utnyttjanderätt till de vitvaror (diskmaskin och tvättmaskin) som finns i de gemensam utrymmena.
Det finns även tillgång till tvättstuga på gården om det skulle behövas. Då garaget ska byggas om kan ingen p-plats utlovas. både för att det för tillfället inte finns och för att jag inte vet när garaget kommer bli klart.

Uthyrningstiden är från 1 December 2015 och framåt.

Lite om mig då, jag är en glad kille på 26år, väldigt social och utåtriktad . Arbetar som kock, är ickerökare men har en katt och söker därför en som inte är pälsallergiker. Då jag arbetar ganska mycket spenderar jag inte allt för mycket tid hemma, arbetar mestadels kvällar. När jag väl är ledig umgås jag med släkt och vänner, spelar tv-spel och kollar på film.

Jag har ingenting emot rökare, så länge ni endast röker på balkongen. Ni får tillgång till hela lägenheten utom mitt rum då och skulle ni vilja ha en fest eller bjuda över vänner så är inte heller det nåt problem, så länge vi kommer överens.

Har du frågor eller är intresserad så hör gärna av dig och berätta lite om dig själv.

Mvh Thomas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge