Poseidons Gränd 7

Haninge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Wallenstam
Adress: Poseidons Gränd 7, Haninge
Hyrdes ut: 2017-01-01


Hyra:

8285 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Om bostaden
Fastigheten är byggd 2012
Om hyran
Den angivna hyran avser 2016 års hyresnivå.
Individuell debitering av hushållsel och varm/kallvatten tillkommer till grundhyra. Detta innebär att man betalar detta utöver grundhyran.
Förmedlingsinformation
Bostaden kan eventuellt vara ledig tidigare om ny hyresgäst så önskar.
Har vi rätt mobilnummer till dig? Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
Om området
Haninge kommun är en kommun som ligger söder om Stockholm. Kommunen har drygt 70 000 invånare och är en av åtta regionala stadskärnor som Stockholmsregionen utvecklar i storstadens utkant.
I Haninge ligger Tyresta nationalpark med 5,5 mil vandringsleder. Det finns också 14 naturreservat och ett flertal friluftsområden i kommunen.
Kommunikationer
Närmaste pendeltågsstation är Handen som ligger cirka 190 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Minsta årsinkomst: 300000
Om bostad innehas kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt alternativt försäljningsdokument för villa eller bostadsrätt kan uppvisas före nytt kontrakt tecknas.
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran.
Hyresvärden kommer att kräva goda boendereferenser.
Godkänd kreditupplysning, inga betalningsanmärkningar godkänns.
Hyresvärden kräver att köande, medköande eller ombud varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.
Sökande ska ha fast inkomst. Följande anställningsformer är godkända: tillsvidareanställning, provanställning, projektanställning och långtidsvikariat. Om sökanden har tidsbegränsad anställning, A-kassa eller studiemedel ska inkomsten vara tryggad minst 6 månader framåt och kompletteras med borgensman. A-kassa accepteras inte vid nyproduktion.
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat anställningsintyg med uppgift om specifik anställningsform och inkomst, alternativt ett äldre intyg kompletterat med de tre senaste lönespecifikationerna. Var beredd att omgående mejla detta till Bostadsförmedlingen i Stockholm AB.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge