Ribby Allé 42

Haninge
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ribby Allé 42, Haninge

Hyra:

15000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

125 m2


Beskrivning

Villa perfekt för barnfamiljen
En välplanerad villa perfekt för barnfamiljen hyrs ut från och med augusti 2016 till och med maj 2017.

Huset ligger i ett barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola, idrottsplats och motionsspår. Närhet till havet, flera stall och golfbanor. I Västerhaninge centrum, som ligger på ca 7 minuters gångavstånd, finns resturanger, mataffärer, apotek, systembolag, frisör och andra bekvämligheter.

Goda kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till både buss och pendeltåg. In till Stockholm C tar det ca 25 minuter med pendeltåg.

Nedre våningen består av ett kök med matplats för minst 6 personer, ljust vardagsrum med utgång till altan, en tvättstuga med egen ingång samt toalett med dusch.

Övre våningen består av fyra sovrum och ett badrum. Två av sovrummen är möblerade som barnrum och ett som ungdomsrum med loftsäng. I fjärde sovrummet finns dubbelsäng.
Huset ligger på en lugn gata utan genomfartstrafik och tomten angränsar till en allmänning med gott om gräsyta perfekt för lek och bollspel.

Huset hyrs ut fullt möblerat och i hyran ingår vatten, sopor, kabel-TV med inspelningsbar TIVO-box (comhems grundutbud, övriga betalkanaler betalas av hyresgästen).

El och hemförsäkring tillkommer.

Krav på hyresgäst:
Ej betalningsanmärkningar
Ej rökare
Deposition: 15000kr betalas i samband med att hyresavtal skrivs, kvittas mot sista månadshyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge