Skyttens Gata 543

Haninge
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skyttens Gata 543, Haninge


Hyra:

13800 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

4:a uthyres för minst 1 år, 13 800 kr/mån
Lägenheten ligger i Brandbergen, 5 minuters promenad till Brandbergens centrum och bussar till Gullmarsplan (ca 20-27 min) samt Haninge Centrum och pendeltåg (ca 10 min).
Fräsch och välplanerad. Badrum och kök renoverades 2012. Lägenheten är rymlig och möblerad (säng i varje rum, gott om garderober, dock ej soffa). Digital TV (Telia basutbud) samt TV apparat ingår i hyran. Köket är fullt utrustat, även med diskmaskin och mikro, gott om förvaringsplatser samt matbord med 6 stolar. Badrummet är helkaklat, utrustad med tvättmaskin (dessutom ligger tvättstugan vid nästa port om du skulle behöva den). Stort och rymligt källarförråd. Vill du, kan du även hyra min P-plats (ingår inte i lägenhetens hyra, i så fall tillkommer 350 kr/mån).
Du som vill hyra min lägenhet är en seriös och skötsam person (tar hand om lägenheten, stör inte dina grannar, röker inte), har en bra och säker inkomst, har inga husdjur, inga småbarn. Om du har behov och allt fungerar som det ska med betalningen av hyran och skötseln av lägenheten kan du även hyra den för en längre period än ett år.
Efter att du har sett lägenheten och vi har skrivit på kontraktet ska du betala hyran i förskott. Förutom det, ska du betala en månadshyra i deposition (som du givetvis får tillbaka när du flyttar ut från lägenheten, om den är i samma fina skick som den var när du flyttade in).
Tillträde 1:a oktober
Skriv ett mejl, berätta om dig själv och jag ska höra av mig till dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge