Utgårdsvägen 50

Haninge
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Utgårdsvägen 50, Haninge


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Tvåa i Handen 27min från Centralen med pendel
Hej!

Jag har en bostadsrätt som jag avser att hyra ut i ett år. Tanken är att det ska vara tillgänglig för att hyra från och med 1/6 -2016 till 1/6 - 2017.

Det är en stor Omöblerad tvåa på 65 kvm som ligger mitt i Handen i haninge centrum med närhet till alla kommunikationer som finns i haninge samt närhet till centrum för handel, gym, restauranger och dylikt.

Det är en jättebra förening och det är väldigt trevliga grannar så jag söker skötsamma människor som tar hand om min lägenhet som om de vore deras egen, det innebär även att det behöver inte vara fest varje fredag..=)

Till lägenheten finns även en parkeringsplats för de som har behov av bil, den platsens kostnad är separat tror jag, minns inte riktigt.

Jag söker individer som är Rök och Djurfria så vänligen respektera detta.

De foton som finns på denna annons är innan jag hyrde ut den till de hyresgäster som måste flytta ut tidigare nu. Vad jag vet så har de tapetserat om sovrummet något. Så jag vet inte riktigt hur allting ser ut idag. Men det ska inte skilja sig mycket. =)

Har ni frågor så kan ni ställa dessa per mejl och lämna ett nummer så ringer jag tillbaka.

Skriv gärna in detta i era mejl:

Vilka ni är, vad ni jobbar med, hur länge ni vill hyra, barn? allmänt om er själva, era intressen m.m. så ringer jag tillbaka!
jag lär bli nedringd så mejla gärna i första hand?

Tack!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge