Vardövägen 36

Haninge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vardövägen 36, Haninge


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

1 Rum, uthyres till kvinnlig gäst
Hej!
Har en 2a på 60kvm som jag skulle vilja dela med en kvinnlig hyresgäst. Jag bor i det nybyggda området av Vega.

Lägenheten är fräsh med stor uteplats. Vill hyra ut sovrummet i 3 månader, med möjlighet till förlängning. Det beror på person kemin. Eftersom jag kommer att bo i vardagsrummet så ser jag gärna att du har haft erfarenhet av att dela boende med någon.

Rummet som hyrs ut ligger mitt emot ingången. Är inredd med en säng 120cm, stort skrivbord och 3 garderober. Hyran ligger på 4500kr, 500kr tillkommer för bredband, el och vatten. Önskar 1 månadshyra i deposition, som du får tillbaka vid utflytt.

Värt att nämna: Hyresvärden beslutat om att införa rökförbud inom hela området. Lägenheten ligger ca 10min från busshållplatsen.Med buss tar det 10min till Skogås eller Haninge Centrum och de finns även bussar till Gullmarsplan 18min.Har även en extra cykel som du kan få låna.

Lite om mig: Jag är ursprungligen ifrån libanon, är 28 år och jobbar som engelsk lärare på ett gymnasium. Är på jobbet från kl8-17 och på helgerna gillar jag att ta det lugnt.

Är du intresserad så skriv några rader och berätta om dig själv. Jag svarar så fort jag kan. Bilder på lägenheten finns.

Mvh/H

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge