Vendelsövägen 70

Haninge
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vendelsövägen 70, Haninge


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2


Beskrivning

Ljus och fin lägenhet i Vendelsö 2,5 rum
Ljus och fin lägenhet uthyres i 1 år from 15 mars 2016 med möjlighet till förlängning.

Lägenheten är en rymligt 2,5:a med stor balkong och fräscht kök med diskmaskin och induktionshäll. Den är till största del nyrenoverad. Tvättmaskin och gott om förvaring finns.

Uthyres omöblerad med undantag för tv bänk och skrivbord som är fastmonterade i väggen. 1 månads uppsägningstid för båda parter gäller.

Lägenheten ligger 2 tr upp, hiss finns. Nära till affärer och endast någon minuts promenad till ett flertal busshållplatser, du tar dig till Gullmarsplan med buss 809 på ca 25 minuter. Nära även till Handenterminalen.

Är du intresserad av lägenheten, maila mig gärna och berätta lite kort om dig själv.

Du ska vara myndig, skötsam, rök och djurfri (med undantag för någon mycket liten hund). Du skall vara ostraffad och ha stabil och ordnad ekonomi (helst fast jobb eller pension), inga betalningsanmärkningar osv. Kreditprövning kan eventuellt komma att göras.

Hyran är 13000 kronor/mån och i den ingår vatten, värme, tv, bredband och parkering i direkt anslutning till bostaden. Elavtal överlåts på hyresgästen. Vid kontraktsskrivning erläggs 1,5 månads förskottshyra och 10000kr i deposition som betalas tillbaka vid utflytt förutsatt att lägenheten lämnas i samma skick som vid inflyttning.

Möjlighet till visning och vidare info finns vid kontakt. Jag svarar i turordning, om jag inte svarar har någon annan företräde eller så är lägenheten redan uthyrd.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Haninge