Brunnshusgatan 21B

Härnösand
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brunnshusgatan 21B, Härnösand


Hyra:

2500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Inneboende välkommen till vacker ljust rum
Jag är en kvinna på 27 år, har två tjusiga raskatter och äger en fin 2:a (50-talslägenhet med högt tak) på Brunnshusgatan. Då har du nära till det mesta.

Som inneboende hos mig får du:
Ditt eget rum som redan är möblerat, inrett och klart. I ljus lantlig stil. Sängkläder, badlakan och handduk finns. Du har tillgång till kök och toalett givetvis och får egen hylla i skafferi, kylskåp, på kylskåpsdörr, i frys och i badrum.
Du får fri tillgång till wifi. Jag tvättar gärna åt dig och sköter städningen i hela lägenheten (om du inte vill sköta ditt rum själv då). Du behöver inte diska när jag är hemma.
Det är okej om du har hund där, förutsatt att den och katterna går bra ihop och att den är renlig (då all inredning är vit och beige). Du får använda hela mitt förråd i källaren som jag rensat inför din ankomst.

Jag söker dig som:
Är tjej. Är lugn, pålitlig och skötsam, inte planerar ha fester i min lägenhet, inte kommer ta hem stökiga kamrater, betalar hyran i tid (jag bryr mig inte om hur din tidigare betalningshistorik ser ut, huvudsaken du betalar hyran till mig i tid), inte röker, gillar katter och ett stort plus om du kan hjälpa till att sköta dem (mata, kamma etc) om jag är borta på veckodagar (jag har två svårt cancersjuka föräldrar så jag kan behöva åka hem till Härjedalen och ta hand om syskon och till Umeå på sjukhuset ibland).
Du betalar alltid hyra 1 månad i förskott. Första månadshyran betalar du veckan före inflytt och den är halv (1250kr).

Kort info om mig:
Jag är en konstnärssjäl som tränar mycket, tävlar i Bikini Fitness och är kandidat i Miss Universe Sweden. Jag är en naturmänniska som är spirituell, lugn och himla glad. Jag har en sambo som studerar i Umeå (han har ett år kvar) som kan komma hem ibland men oftast åker jag till honom på helgerna, så kan vi pricka in så han kommer när du som inneboende är bortrest över helgen. Jag har många småsyskon (dom bor hemma i Härjedalen) så du som inneboende bör inte ha något emot barn ifall jag har ett par på besök någon gång. Jag älskar att vara värdinna så du kommer bli himla väl omhändertagen. Tycker du om att träna kan vi gärna träna ihop och om vi funkar bra tillsammans är du som inneboende varmt välkommen på biokvällar och annat jag gör med vänner. Jag älskar att laga mat också, så har du inga specialbehov gällande kost står jag hemskt gärna för middagen så ofta jag hinner.

Du behöver inte ta med annat än vanliga personliga tillhörigheter. Tv finns dock inte på ditt rum så det får du gärna ta med om du vill ha. Täcke, kudde etc ingår i rummet.
Skulle du sakna hårtork eller liknande får du låna av mig.


Ansök genom att maila mig ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du behöver boende, bifoga gärna bild.

Du får bo hos mig from 12/9-16 och så länge du inte missköter dig får du bo kvar till 4/6-17.
Den jag bestämmer mig för att ta in som inneboende får skriva på ett kontrakt innan inflyttning.

Varma hälsningar
//Nina

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Härnösand