Garnvägen 4, Tormestorp 28146

Hässleholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Garnvägen 4, Tormestorp 28146, Hässleholm


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Lägenhet i eget litet hus vid Finjasjön
Vid vackra finjasjön i hässleholm ligger denna lägenhet i en fristående byggnad med parkeringsplats för en bil framför huset och plats för avskärmad altan och om man vill plantera något. (byggnaden ligger i hörnet av en villafastighet, men är avskärmad mot insyn och med egen entré från gatan.) Lägenheten är 40 kvadratmeter stort fördelade på ett rum med köksdel. Lägenheten håller genomgående hög standard och är alldeles nybyggd. Duschrummet med toa och tvättmaskin är på 5 kvadratmeter och är ljust inrett. Från lägenheten till strandlinje och grönområde är det ca 150 meter (se bild).
Områdesbeskrivning; Många fastnar för området vid finjasjön för solläget, de fantastiska solnedgångarna, den härliga sanden, bra fiske och badmöjligheter och kring området, med slottet, vandringslederna och lövskogarna. Ca 4km till Hässleholm centrum. Cykel väg.

*Upplåtes tillsvidare, alt ettårs eller flerårs kontrakt.
*Inflytt efter överenskommelse
*I hyran ingår sophämtning, vatten och avlopp, bilplats mm. El-kostnaden tillkommer enligt förbrukning.
*Bokade visningar.

Intresseanmälan görs via mejl. Berätta lite om dig själv och önskemål om hyresperiod och inflyttningsdatum så återkommer jag för att bjuda in till en visning.
Sedvanlig kreditupplysning tillämpas, fast inkomst och inga anmärkningar.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Hässleholm