Skolgatan, Sösdala

Hässleholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skolgatan, Sösdala, Hässleholm


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

Mindre villa uthyres, ledig början september
En liten trevlig villa i Sösdala är ledig från början av september.
Text in English below.

Mycket nära till all service, affärer, bank, skola, förskola, vårdcentral, tågstationen, allt inom fem minuters promenad. Ligger trots det på lugn och otrafikerad gata.

Till huset hör ett rejält garage med plats för både bilar och annat. Det finns en trädgård som är inhägnad om ni har t ex hund. I anslutning till trädgården finns ett rejält inglasat uterum där man kan sitta även på vintern.

I huset finns 2-3 sovrum, allrum, bra kök. I källaren finns en gillestuga som även funkar som gästrum/sovrum/tonårsrum. Tvättmaskin och torktumlare ingår också, diskmaskin i köket.

Vi förväntar oss att ni har fast inkomst, helst från jobb. Skriv en kort presentation, lite om er själva, hur ni bor idag, varför ni vill flytta till Sösdala, jobb och referens. OBS att den är ledig ganska snart, och den som kan flytta in i september har såklart förtur. Vi kan kräva deposition vid behov.

Hyran är kallhyra. Det finns oljepanna, idag går den på elpatron. Svårt att säga exakt värmekostnad, det beror på hur många man är. Två tonårsdöttrar som duschar tre gånger om dagen kostar mer än ett ensamt par som duschar varannan dag, förstås. Kanske 2000-2500/mån i snitt för all el.

House available in Sösdala. Close to all shops, bank, school, train station.

See pictures for information.

We expect you to have solid finances, preferably from a job. We think the house is suitable for parents and up to two children.

The rent is excluding heat, which comes to approximately 2500 per month. We may require a security deposit.

Please write with a short presentation, and if it looks good we will arrange to show the house. Thank you!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Hässleholm