Västerbogatan 7 F 281 47 Hässleholm

Hässleholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västerbogatan 7 F 281 47 Hässleholm, Hässleholm


Hyra:

4390 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

2 rums lägenhet i Hässleholm
Trevlig bostadsrätt på Västerbogatan 7F i västra Hässleholm uthyres i andra hand, möblerad eller omöblerad.
Ljus tvårumslägenhet med separat matplats på bra och lugnt läge utan insyn. Gångavstånd till centrum, service, kommunikationer, skolor, dagis, Ica Kvantum, golfbana, belyst motionsslinga och skogsområde. Fem minuter till järnvägsstation, pendeltåg till Lund 30 minuter, Malmö 52 minuter.
Föreningen är mycket välskött med bra ekonomi.

Badrummet är totalrenoverat med nya avloppsstammar och kaklade väggar och golv. All badrumsinredning är ny så som toalettstol, handfat, lampor och handdukstork. Golvet i badrummet är blått.

I köket har avloppsstammarna blivit utbytta 2011 och vattenkranen med blandaren är ny. Kakel finns över diskbänken, fräsch kyl, frys och ugn. Lägenheten har en trevlig separat matplats.
Hallen är rymlig med ljus plastmatta och gott om förvaringsutrymme. Det finns flera garderober med extra utrymme mot taket, det finns även ett städföråd.
I vardagsrummet är det parkettgolv och här finns utgången till balkongen.
Sovrummet är rymligt med nytt laminatgolv (bok) och ljusrosa väggar. Det finns ingen insyn och trafiken på västerbogatan är lugn.
Fönsterna i lägenheten är fräscha och moderna treglas-fönster som går att vända på "vipp-fönster". Väggarna i alla rum är nymålade.
I källaren finns ett stort förråd tillhörande lägenheten och även ett mindre separat utrymme med hyllor som kallas matkällare.
Bredband är installerat men det finns även tre hål i väggen för internetanslutning. Kabeltv ingår i månadsavgiften. Tvättstuga finns i området.

Förening: HSB´s Brf Midgård
Våningsplan: 2 av 3
Månadsavgift: 4390 kr inkl värme, VA och kabelTV.
El debiteras separat.

Sedvanlig kreditupplysning tillämpas
= fast inkomst och inga anmärkningar.

Kontakta Ace på mail annonslgh@gmail.com

Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Hässleholm