Centralt

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Centralt, Helsingborg


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Fin vindsvåning uthyres till mitten av april
Mitt namn är Jennie och jag har en lägenhet mitt i centrala Helsingborg som jag vill hyra ut till "en inneboende" från avtalad dag till och med mitten av april.

Lägenheten ligger som sagt mitt i centrala Helsingborg, med 2-3minuters gångavstånd till knutpunkten där alla tåg och bussar utgår ifrån. Närhet till både Stadsparken, bibliotek, shoppinggatorna, krypavstånd från krogen, 2 minuter från gymmet 24/7 och ca 10 minuters gångavstånd till actic.

Lägenheten är en hemtrevlig 2,5:a med gamla trägolv och en mysig atmosfär. Fullt möblerad med stor säng, två soffor, tv och garderober.

Då det endast bor 5 hyresgäster i huset kan man lätt komma åt tvättstugan utan att behöva boka tid. Lägenheten ligger på tredje våningen utan hiss och tyvärr finns inte heller diskmaskin.

Upplägget för uthyrningen är att du kommer bo där större delen själv då jag kommer ha jobb och boende uppe i Sthlm. Jag kommer endast behöva sovplats under de få dagar jag är på besök i Helsingborg. Dessa dagar kommer jag dra av en dagsbetalning enligt överenskommelse på hyran.

I hyran på 8000:- ingår även el och bredband. En månads deposition + hyra betalas vid inflytt.

Sökes: tjej eller kille med stabil ekonomi som är både rök och djurfri.
Någon som är lugn och ordningssam. Pendlare är en fördel.

/Jennie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg